Piirin parhaiden valinta

PARHAIDEN PALKITSEMINEN

Esitykset 30.4.2023 mennessä marika.liski@hkscan.com

 

Periaatteet

Naiset ja miehet 17v-ja vanhemmat: käytetään SHL:n valtakunnallista FIS-pisteytystä.              

Hopeasompa sarjojen T+P13-16v: käytetään alla olevaa taulukkoa (excel) valittaessa piirin parhaita. Pisteytyksessä kauden pääkilpailuilla on 29% painoarvo (HS-loppukilpailu; normaalimatka ja sprintti), pm-kisoilla 12% (henkilökohtainen ja sprintti), Kansallisilla/piirikunnallisilla 6% (3kpl). 

 

Selitykset:

A-kilpailut = HS – loppukilpailu (normaalimatka ja sprintti)

B-kilpailut = HS-aluekilpailu, piirinmestaruuskilpailu: normaalit ja sprintti 

C-kilpailu = Kansalliset/piirikunnalliset kilpailut (3 parasta sijoitusta)

 

Pisteisiin vaikuttaa kilpailussa hiihtäneiden osallistujien (sarja) kokonaismäärä. Taulukkoon merkitään kilpailijatietojen lisäksi kilpailun nimi+osallistujamäärä+sijoitus. Taulukko laskee pistemäärän suhteutettuna osallistujamäärään. Kunkin kilpailun maksimipistemäärä on sama luku kuin painoarvon prosenttiluku. Kyseisen luvun voi saavuttaa, mikäli sarjassa on osallistujia tarpeeksi.

 

Palkitsemisessa painotetaan menestymistä A-kilpailuissa. Piirin johtokunta pidättää oikeuden arvioida palkitaanko urheilijaa, mikäli kertynyt pistemäärä on alhainen. 

 

Huom ! Piirin parhaiden hiihtäjien valintaa varten tulee tulostaulukot HS-ikäisten hiihtäjien osalta palauttaa täytettynä kilpailuvastaavalle. Excel-lomakkeen voi tallentaa parhaaksi katsomallaan nimellä ja se tulee lähettää liitetiedostona sähköpostilla kilpailuvastaavalle. Huomioikaa täyttö-/pistelaskuohje yllä.  

 

Lisätietoja kilpailuvastaava Marika Liski marika.liski(at)hkscan.com.